ИЗОПАЧЕНИ УМОВИ: Сорос новинарката Билјана Секуловска блиска до Заев со навреди кон Куранот и Библијата, кон христијаните и муслиманите, кон Алах и Господ

  • July 7, 2017

Сорос новинарката Билјана Секуловска во својот Фајсбук пост упати директна навреда кон христијаните и муслиманите, со конкретно омаловажување на Куранот и Библијата, со цинизам кон Алах и Господ.

Во својот ФБ пост Билјана Секуловска вели:

„Чеда мои наивни. Многу сериозно го сфаќате Куранот. Потпис: Алах. Да дополнам: Многу сериозно ја сфаќате Библијата. Потпис: ГоспоТ.“

Ваквиот став на Билјана Секуловска наиде на осуди, особено Албанци кои гласале за СДСМ.

Во своите коментари тие ја запрашуваат како не и е срам да се зафркава со нечија религија.

Овие навреди на Билјана Секуловска кон христијаните и муслиманите, односно Библијата и Куранот добиле поддршка од 105 активисти на СДСМ и Шарената револуција, меѓу кои Емил Кирјас од ЛДП, ЛГБТ активистите Кочо А. и Луми Б, Лени Фрчкоска и други.

Претходно «
Следно »