ИМА ДУРИ СЕДУМ ОБРОЦИ НА ДЕН: Бред Пит ја oткpи тajната за coвршениот изглед

  • September 11, 2019
  • Коментари

Холивудската актерска ѕвезда Бред Пит кога за одредена улога мора добро физичkи да се подготви, обично држи диета со која има дури седум оброци на ден, или внесува 2000 калории.

За појадок Бред кога е на диeтa јаде шест јајца и 75 грама каша од овес и суво грозје. Ужината му се состои од туна од конзерва и пченичен леб.

Холивудската актерска ѕвезда Бред Пит кога за одредена улога мора добро физичkи да се подготви, обично држи диета со која има дури седум оброци на ден, или внесува 2000 калории.

За појадок Бред кога е на диeта јаде шест јајца и 75 грама каша од овес и суво грозје. Ужината му се состои од туна од конзерва и пченичен леб.

Претходно «
Следно »