ИМА СТАНОВИ ОД СКОПЈЕ, А ЗЕМА ПАРИ ЗА ПАТНИ ТРОШОЦИ: Томислав Тунтев потрошил илјадници денари народни пари за да се шета!

  • August 7, 2017
  • Коментари

Тунтев два стана во Скопје на анкетниот лист ама пак лапа највеќе за патни трошоци. Добро ама бар не си ги изнајмува сам себе ко Шеќеринска.

 

Претходно «
Следно »