October 16, 2021, 10:04 pm

Импресум

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Главен и одговорен уредник
Александар Митовски

Политика
Милош Милошевски

Деск
Зоре Митева
Никита Поп Андонов
Леонида Анева
Јована Василевска

Репортер
Борислав Стоилковиќ
Иван Ниневски

Монтажа
Иван Ниневски

Директор на маркетинг
Александар Трајановски

Webmaster
Марко Ладавац

Издавач на информативниот портал „Инфомакс.мк“ е Центар за истражување и Анализа, ЦИА ДООЕЛ Скопје
Адреса:
Мајски Манифест 8, 1000, Скопје

Latest News

ВМРО-ДПМНЕ co ocyдa зa нaпaдитe нa нoвинapитe нa Инфoмaкc

ВМРО-ДПМНЕ најостро го осудува физичкиот напад врз новинарската екипа, кој се случи во Прилеп од страна на активисти и...

More Articles Like This