ИНТЕРЕCHO ВИДЕО: Велосипедскaтa ѕвезда на велосипед бега од сkи полициjaта

  • December 4, 2019

Фабио Вибмер е велосипедска ѕвезда од Австрија, и во своето видео “Fabiolous Escape 2” на велосипед бега од ски полициjaта. Неговите видеа имаат повеќе од милион прегледи на Јутјуб.

 

 

 

Вибмер се прослави со планинскиот велосипедизам по пат на своите фантастични Јутјуб видеа: Freeride Lives во Салзбург, Urban Freeride Lives во Виена и со видеото како вози по ограда на 200 метри висина во серијалот SickSeries.

Погледнете за што се работи:

 

 

Претходно «
Следно »