ИСТЕПАНИ ИГРАЧИ НА „МЗТ“: Вечерва нападнати играчите на МЗТ додека тренирале!

  • April 21, 2018
  • Коментари

Ексклузивно! Вечерва пред само неколку минути во малата сала каде тренираат играчите на МЗТ Скопје нападнати се дел од играчите на клубот. Меѓу нападнатите има и повредени, пишува на Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“.

Ексклузивно! Вечерва пред само неколку минути во малата сала каде тренираат играчите на #МЗТ Скопје нападнати се дел од играчите на клубот. Меѓу нападнатите има и повредени

Posted by Аеродром ВО МОЕТО СРЦЕ on Saturday, 21 April 2018

Претходно «
Следно »