Истражување: Како изгледа математички „совршеното“ женско тело?

  • July 15, 2018

Името на девојката на фотографиите е Кели Брук. Таа е модел, актерка и го поседува совршеното женско тело, барем според едно истражување спроведено на Универзитетот во Тексас.

Резултатот бил  дека фигурата за која жените сметаат дека има вишок килограми е онаа идеалната која зрачи со здравје, задоволство и убавина.

Истражувачите заклучиле дека Кели има природен изглед и е совршена во секој поглед.

Претходно «
Следно »