И „РАГУЗА“ ЖРТВА НА РЕКЕТАРСКА ШЕМА?: Ген.секот на СДСМ Кирацовски е новиот сопственик на ресторанот „Рагуза“?

Во екот на големата борба „Излези за Европска Македонија“, се одвива нова криминална европска партиска малверзација за зголемување на имотот на дел од партиските челници на СДСМ, претседателот на ОО на СДСМ Охрид Лазе Таневски и генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски, дознава Охрид скај. Познатиот ресторан „Рагуза“, во сопственост на познатиот угостител М.Г., а … Continue reading И „РАГУЗА“ ЖРТВА НА РЕКЕТАРСКА ШЕМА?: Ген.секот на СДСМ Кирацовски е новиот сопственик на ресторанот „Рагуза“?