КАБРАНОВ: Трајчевски, cpaмота, 1ТВ беше обeзбeдувана од приватна агенција

  • July 21, 2019
  • Коментари

По МВР и еден од уредниците во 1ТВ, Ацо Кабранов демантира дека припадници на полицијата ја обезбедувале телевизијата.

„Не мислев да коментирам ништо околу 1ТВ во интерес на истрагата, но ова од Трајчевски од АВМУ дека телевизијата била обезбедувана од припадници е лажна и монструозна од првиот човек на АВМУ. Никакви припадници туку како и секоја друга приватна фирма беше обезбедувана од приватна агенција. Трајчевски СРАМОТА од твоја страна, стои во Фејсбук статусот на Ацо Кабрано, еден од уредниците на 1ТВ.

Претходно «
Следно »