КАКВА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА НЕ ОЧЕКУВА ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ: Со какво време ќе го испратиме мај?

  • May 20, 2019

Сонце, но и дожд се очекува во следните денови.

Нема да имаме многу сончеви денови до крајот на мај.

Ова може да се забележи од прогнозата на AccuWeather.

Во четврток и петок се очекуваат врнежи и грмежи во земјава. Метеоролозите најавија променливо време до крајот на месец јуни.

Температурите ќе се движат од 21 до 27 степени. На 31 мај и 1 јуни ќе имаме температури од 27 степени, додека во петок ќе имаме температура од 21 степен.

До крајот на мај остануваат уште 11 дена.

Претходно «
Следно »