Како да ја пробиете лозинката на секоја „wifi“ мрежа (Видео)

  • July 9, 2018

Денеска е просто незамисливо да се има мобилен телефон без пристап на интернет со оглед на тоа дека сите друштвени мрежи и омилени апликации бараат приклучок на сите мрежи.

Постои апликација на интернет која може да ја симнете и преку која ќе можете да пронајдете голем број интернет мреже, а и да ja пробиете лозинката. Погледнете во видеото како изгледа:

Претходно «
Следно »