Како заврши „дуелот“ помеѓу Цеца и Драгана

  • December 20, 2018

Иако поминаа многу години и бројни медиумски шпекулации дека не се во добри односи, се сретнале очи во очи Драгана Мирковиќ и Цеца Ражнатовиќ.

Имено, двете се појавиле на снимање за новогодишната ноќ на РТ Србија, а кога Драгана завршила со својот дел, дошла Цеца. Тие двете се сретнале во гардароба, а потоа Драган љубезно и се обратила на Цеца.”Добро вечер… Дали се познаваме”, прашала Драгана.”Па незнам, одлучи ти! Час се познаваме, час не се познаваме”, рекла Цеца

“Јас одлучив и реков Добро вечер, а сега… Како ти што сакаш, Јас немам таков проблем”, одговорила Драгана, откако Цеца демонстративно ја напуштила просторијата. “Љубезна сум и во склад со своето воспитување, прва и посакав добровечер на својата колешка. Немам проблем на било кого да у се јавам и да го погледам во очи, така и ќе остане. Се друго не би кометирала”, рекла Драгана Мирковиќ.
Извор:zase.mk

Претходно «
Следно »