,,КАКО ЛИ ТИ УСПЕА,ЗЛАТНА?“: Со 50 км/час се паркира на банкина!

  • July 20, 2016

Како ли ти успеа, златна“ е коментарот на зачудените учесници во сообраќајот на автопатот на јужниот влез во Сплит за несекојдневната сообраќајна незгода што ја направила една невнимателна сплиќанка.

Невнимателната возачка под засега неутврдени околности на брзиот пат изгубила котрола над автомобилот и се паркирала на заштитната ограда.

Saaaa-1-520x390

Сведоците велат дека не била повредена во незгодата, а и самата била шокирана како ѝ успеало да се качи на банкината имајќи предвид дека имало гужва и не возела повеќе од 50 км на час.

Претходно «
Следно »