КАНАЛИЗАЦИЈА УШТЕ НЕМА: Градоначалничката на Арачиново, наместо да работи ги тера вработените на протести

  • March 20, 2018

Миликие Халими ги повикува Арачиново да стане на нозе пред Владата за случајот со Алмир на 21-ви март.

Ги информираме сите граѓани на Општина Арачиново дека градоначалничката на општината Г-ѓа. Миликије Халими ги повикува на 21.03.2018 година да се приклучат на протестите пред Владата во Скопје за случајот Алмир, се вели во соопштението на општина Арачиново, пишува весникот Лајм.

„Сите оние кои сакаат да се приклучат на овој масовен протест, задутре во 11:30 часот да дојдат близина на општината од каде што ќе тргнува со два автобуса. Да не дозволиме убијците на Алмар слободно да се шетаат“, се вели во апелот на градоначалничката на Арачиново, Миликије Халими.

Ајде да не дозволиме убиството на малиот Алмир да помине неказнето, приклучисе и ти за Алмир, пишува на официјалната фејсбук страна на градоначалничката на Арачиново, Миликие Халими.

 

Njoftojmë të gjithë qytetarët e Komunës së Haraçinës se Kryerarja e Komounës znj.Milikije Halimi bën thirrje që me datën…

Posted by LSDM Haraçinë – СДСМ Арачиново on Monday, 19 March 2018

Претходно «
Следно »