КАРЛЕУША СО ГОДИНИ ЈА НАВРЕДУВАШЕ СО НИСКИ УДАРИ:Сега царски и одговори Сека Алексиќ!

  • January 16, 2019

Иако Јелена Карлеуша јавно ја навредува со години и апелираше до неа, Сека Алексиќ реагираше на скандалот предизвикан од аферата на Карлеуша со Огњен Врањеш.

Два дена Интернетот е преплавен со експлицитни фотографии, како и примероци на Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш кои дојдоа во јавноста.
Во оваа пригода, на социјалната мрежа Instagram, се јави Сека Алексиќ, која и покрај тоа што страдаше од Карлеуша и трпеше ниски удари со години, реагираше на ситуацијата во која се најде Јелена.

Претходно «
Следно »