КАРПОШАНИ НАЈРАСПОЛОЖЕНИ ЗА ГЛАСАЊЕ: Сарај со едвај 16, 68 отсто

  • April 21, 2019
  • Коментари

Најголема излезност до 17 часот на претседателските избори од скопските општини има во Карпош, каде што на гласање излегле 43,51 отсто од регистрираните избирачи.

Во Центар гласале 43,39 отсто, Аеродром 41,05 отсто, Кисела Вода 41,15 проценти, Ѓорче Петров 39,13 отсто, Гази Баба 36,75 отсто, Бутел 34,58 проценти, во Чаир излегле 24,55 отсто, во Шуто Оризари 16,98 проценти и во Сарај 16,68 проценти.

Претходно «
Следно »