КАЈ ИМА ВИСКИ ТАМУ Е И ПЕТРЕ: А, богами таму е и Софија!

  • September 27, 2016
  • Коментари

Се почести се озборувањата од собраниските кулоари за проблемот со алхохолот и развратноста на Петре Шилегов кој откако станал пратеник почнал да се однесува со уличарски манири

petre

Иако досега нашиот репортер неколкупати сведчеше за испадите на алхохолизираниот Шилегов, и неговото непристојно однесување кон колешките во Собранието на Р.Македонија, доказот за тоа пристигна пред неколку дена кога за време на комисиската расправа за извештајот на Катица беше забележан како си разменуваат „ишарети“ со Софија Куновска.

По враќањето од „паузата“ на која заминал со Куновска, Петре се вратил во салата во која видно вознемирен од тоа дека бил забележан на камера како си пушта „ишарети“, со уличарски речник им се обрати на пратениците.

Не бидете како Петре, кажете НЕ на алхохолот!

Претходно «
Следно »