Кога Боки 13 пееше: Нек ми ставе окове, нека ме заробе, робиња сам твоја… (ВИДЕО)

  • July 18, 2019
  • Коментари

Чудни се патиштата на животот. Човек не знае што може да му се случи утре и каде ќе биде задутре.

Единствено може да се потпре на она што го одделува од животните својот разум, и разбирајќи го принципот на причина-последица, да процени дали се движи во добра насока, а ако не, да се поправи.

Боки 13, од друга страна, знае каде ќе биде и утре и задутре. Со сета почит кон пресумпцијата на нев иност, но според тоа што го знае јавноста, а и обвинителите, таму ќе се задржи и малку подолго. Дали разумот кај Боки работел и го предупредил, не знаеме. Но се чини работела интуцијата, барем според стиховиве во песнава:

Боки 13: Нек ми ставее окоовееее, нека ме заробеее.мп3 🔈

Боки 13: Нек ми ставее окоовееее, нека ме заробеее.мп3 🔈

Gepostet von Seir am Dienstag, 16. Juli 2019

Претходно «
Следно »