КОГА НЕ ТИ ОДИ ПОЛИТИКАТА И БАРАШ НОВА ПРОФЕСИЈА: Стојанче Ангелов бара работа како контролор на квалитет на ќерамиди!

  • November 30, 2016

Во недостаток на издржани политички тези или интелегентни начинин на комуникација, тогаш преостанува само јавното презентирање на физичката сила, како онаа старата „кој нем во главата има во нозете“.

stojan

Така и Стојанче Ангелов. Виде дека не му оди баш најдобро во политиката, па одлучи да побара работа како контролор на квалитет во фабрика за ќерамиди, а способностите ги презентираше на социјалните мрежи.

Претходно «
Следно »