КОГА ХЕЗБОЛАХ И СИРИСКАТА АРМИЈА ЌЕ ГИ КОМБИНИРААТ СИЛИТЕ: Снимка од акцијата во која се разбиваа терористи на западот на Дамаск!

  • January 10, 2017

Сириската арапска армија (САА) продолжи со нападите на позициите на терористите кон Вади Барда на западот на Дамаск, место кое е под силно терористичко утврдување
csm_saa_sana_2_015be8423c

Заедно со единиците на Хезболах, САА со митролаези и артилерија гаѓаа по упориштата на терористите западно од главниот град на Сирија, Дамаск.

Погледнете:

https://www.youtube.com/watch?v=UnJ6mVkVDT8

Претходно «
Следно »