КОГА ЌЕ ПОГЛЕДНЕТЕ И ВАМ ЌЕ ВИ СТАНЕ ЈАСНО: Му ја испратила фотографијата од „семинар“ на сопругот, па зaжaли!

  • March 2, 2019