КОГА МУСКУЛОТ ЌЕ ТИ ОТКАЖЕ: Боки го поведе орото, Мила, Оли и Зоки го следат од позади

  • July 9, 2017
  • Коментари

Премиерот и министрите од владата на СДСМ одржаа деновиве низа состаноци на кои се разговарало сериозно за проблемите во државата и состојбите, како да се врати животот во Македонија и кој пат ќе го тера оваа земја во иднината.

Овие состаноци ги одржаа со Боки 13, со кој заеднички го прават планот како да ја подобрат Македонија. Едно од решенијата по овие состаноци за подобрување на животот во Македонија е да му се дозволи на Боки 13 со врски кај пријателката Мила Царовска да побара посвојување на 3 или 4 деца. Самиот Боки пишува дека Заев го поддржувал максимално во неговите заложби.


А сега следи видео во кое ќе видиме дека покрај мозокот, како во претходните случаи, може да ти откаже и – мускулот.

Претходно «
Следно »