КОЗЛОВА ДО МИКО: Сонцето ништо не ни значи, никогаш не било дел од нашиот фолклор

  • August 13, 2019
  • Коментари

Катерина Колозова, извршен директор на Институт за општествени и хуманистички науки – Скопје, реагира на предвидувањето на поранешниот почесен конзул на Македонија во САД, Џејсон Мико, пренесено од expres.mk, дека „новата влада ќе ја игнориpa забpaната за сонцето од Кутлеш“, за која сегашната влада на Зоран Заев се обврза со Преспански договор

Претходно «
Следно »