КОЛИНДА ГРАБАР КИТАРОВИЌ ВИСТИНCКА ДАMА: Во темносин фустан на средби со лицa со ДaуHоB синдpом

  • March 24, 2019

Колинда Грабар-Китаровиќ повторно привлече бран комплименти со едноставен стајлинг кој зрачи со елеганција.

Хрватската претседателка вчера се сретна со лица со Да унов с инд ром од Загреб. Средбата беше по повод одбележувањето на Светскиот ден на лиц ата со Да унов син дром.

50-годишната политичарка истиот ден го пречека германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмајер. За официјалната средба, таа го надополни стајлингот со брош во форма на пеперутка и бисе рен накит.

Претходно «
Следно »