КОМАНДИРИТЕ НАМЕСТО НА РАБОТА, НА ПАРТИСКИ МИТИНГ: Продолжува злоупотребата на МВР и државните ресурси во партиската кампања на СДС!

Четври ден од почетокот на кампањата за локалните избори, а ветувањето на Оливер Спасовски дека полицијата ќе се држи настрана од партиските активности испари во воздухот, откако речиси секојдневна е сликата на која се гледаат партиските кадри вработени во МВР, задолжени за спроведување на изборната „кампања“ на СДС

 

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]

1 слика 1000 зборови. Министер за внатрешни во функција на Министер за локални избори со цела полиција во кампања на партија. Сите се ангажирани по рецептот „од чистачка до министер“, дури и командирите на ПС (види фото!).
Уствари маицата на кладилничарот сликан со Оливер кажува се … #ЗаробенаДржава
П.С. Ај ќе замижиме дека не го гледаме во позадина Рефика командирот 

[/kopa_block_quote]