КОМЕНТАТОРОТ ОД АРЕНА Е ВЉУБЕН ВО МАКЕДОНИЈА: Го посети Охрид, а овој пат со себе ја зеде својата сопруга

  • July 11, 2019
  • Коментари

Еден од двајцата коментатори од Арена во кои се вљуби македонската публика, поради фактот што жecтоко го бодреа РК Вардар во Лигата на шампиони повторно се врати во Македонија. Имено Стеван Стевановиќ и Сретен Рашковиќ присуствуваа во Македонија и на прославата на титулата на РК Вардар, на плоштадот Македонија, а се возеа и во победничкиот автобус. Сега Стевановиќ повторно се врати во Македонија во која очигледно е вљубен.

Тој го посети македонскиот бисер Охрид, а на својот Фејсбук сподели фотографија од Свети Наум и отки мала тајна. Токму тука на Свети Наум, Стевановиќ ја побарал за жена својата сегашна сопруга со која се среќно вљубени.

 

https://www.facebook.com/100012252064148/posts/789426861475709?s=100002748739289&substory_index=2&sfns=xmo

Претходно «
Следно »