КОМШИЈА ОБЈАВИ ДЕТАЛИ! Нада Топчагиќ останува без покрив над главата, и за се таа го криви овој човек!

  • December 6, 2018

Пејачката во маки!
Пејачката Нада Топчагиќ уште еднаш има проблеми со недвижниот имот, и овој пат, како што тврди, нејзиниот адвокат е обвинет за сè.
“Не знам што точно се случило тука, но како што зборуваа соседите, адвокатот на Нада, кого таа го најми ја претставувал во тие работи,ја измами, и таа, како што слушнав, сега ќе остане без тој стан.Дали ќе успее се да реши, никој не знае, а таа секојдневно завршува со некоја документација “, рече соседот на Нада.

.”Ништо, ништо, сè е во ред, денес или утре треба да го добијам од судот за да видам што и како, тоа е крајната приказна, мора да се направи она што мора, најверојатно ќе треба да добијам адвокат.Имавме таков адвокат кој не ја работеше добро работата, не не извести за сè што му е потребно, и сега што е тука е, кога ќе стигне се од судот, тогаш ќе знам што да правам “, рече Нада.
Да потсетиме, пред неколку месеци, медиумите ја покажаа веста дека Нада одлучила да го продаде речиси целиот имот што го поседува во Србија и пошироко, бидејќи западнала во огромни долгови.

Таа го потврди ова и во таа прилика нагласи дека е во толку многу проблеми што сака се да продаде и да остави само мал агол за себе.

Претходно «
Следно »