Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата- ќе се објават листите со кандидатите за пратеници

  • November 12, 2016

Денеска со почеток во 15 часот ќе се одржи Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, каде што ќе се објават листите со кандидатите за пратеници за претстојните парламентарни избори.

На оваа конвенција во Метрополис Арената, свое обраќање ќе имаат носителите на изборните единици и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Претходно «
Следно »