КОНЕЧНО ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД: Илинден неработен за сите граѓани

  • July 26, 2019
  • Коментари

Согласно Законот за празниците на Република Македонија (“Службен весник на РМ”, бр.21/98 и 18/07), 2 август 2019 година (петок), Денот на Републиката, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информира Министерството за труд и социјална политика.

Министерството на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.

Претходно «
Следно »