КОРЕНИТЕ НА ДУИ СЕ ВО KPBTA НА УЧК: Али Ахмети од „Александар Палас“ порача дека нема да заборават на жpтвитe од УЧК!

  • December 27, 2018

„Нашите корени се во жpтвaтa, во кpвтa на УЧК“, рекол лидерот на ДУИ Али Ахмети, на годишното обраќање на партијата кое се одржува во хотелот „Александар Палас“

„Добро ќе го запаметиме ова, и нема да дозволиме да се повтори. ДУИ никогаш не се занимавала со тоа дека другите не чинат, која е нивната опрделба, секогаш сме се занимавале со нашите цели да успеат и сме сигнализирале тоа што го имаме кажано и пишувано“, рече меѓу другото Ахмети.

Претходно, на влезот на „Александар Палас“ дојде до инцидент помеѓу две ривалски групи во партијата.

Претходно «
Следно »