КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ НЕУМОРНО НА ТЕРЕН: Трајановски неуморно на терен во увид на изградбата на улиците во Шуто Оризари

  • September 23, 2017
  • Коментари

Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски денес го посети населеното место Шуто Оризари.

Тој на терен се увери за санирањето на улиците во општината, а на својот ФБ профил напиша:

-Со меѓуопштинска соработка се санираат улици и во општина Шуто Оризари.

Инаку Трајановски повторно ќе ја бара довербата од граѓаните на Скопје на 15 октомври како кандидат од најголемата политичка партија во Македонија ВМРО-ДПМНЕ.

Претходно «
Следно »