Кој ги кpaде парите 30 години, кој си купува медиуми и “демократија”, и кои фамилии станаа Македонската олигapxија – вечep во “Teшки Муабети”

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Вечрва во 22:00 на Фејсбук страницата на Инфомакс уште едно издание на подкастот „Тешки муабети“. Теми на разговор ќе бидат македонската олихархија, контролата на медиумите и нивната цензура која е се поприсутна.

Кој го краде народот изминативе 30 години? Како се купуваат медиуми, кои продаваат демократија? Како успеаа мал број на фамилии за краток временски период да го стават под контрола голем дел од општествениот капитал. Разговори за македонската олигархија вечерва во 22:00 часот „Тешки муабети“.

Latest News

Царовска: Ниe имaмe oбвpcкa дa им cлyжимe нa гpaѓaнитe штo нe избpaa

Ние имаме обврска да им служиме на граѓаните што не избраа, секој ден подобро и затоа во сите сектори...

More Articles Like This