Кралскиот пар се повлекол од очите на јавноста, но Меган признала: „Имаме јасни планови за мојата бременост“

  • August 15, 2018
  • Коментари

Војводата и војвотката од Сасекс прилично успешно ја кријат својата приватност, а парот сè повеќе време поминува во својата нова резиденција во Котсволд која е изолирана како тврдина.

На кралскиот пар му дошло преку глава од големата експонираност, а неодамна пренеле објава преку кралскиот портпарол упатена до сите од нивниот круг на пријатели.

Ако разговарате со новинари, повеќе не сте наши пријатели, ниту сте добредојдени под нашиот покрив.“

Игнорирањето и прекинот на комуникацијата со медиумите е начинот на кој парот ќе се бори против сите информации што излегуваат за нив.

Претходно «
Следно »