КРЗНО ОД БЕЛГРАДСКИ РАКУНИ НА ВРАТОТ НА ФАТИМЕ: Што прават обвинителките со 4 милиони евра пари на народот!

  • December 28, 2017
  • Коментари

Специјалното Јавно обвинителство во последниве неколку месеци е во фокусот на јавноста од аспект на нетранспарентното користење на нивниот масивен буџет од речиси 4 милиони денари. Но овие денови фокусот на јавноста се сврте кон сосема друга работа.

Како што пренесува “Канал 77“, на судењето во случајот “Траекторија“, специјалната јавна обвинителка се има појавено во долга елегантна бунда со чизми со високи потепетици и соодветна ташна, што покажува на високиот вкус за мода на обвнителката Фетаи. Според Канал 77 бундата која ја носи Фетаи наликува на модел од угледна модна белградска куќа која има свои продавници во Скопје. Она што е симптоматично е дека овој модел на бунда воопшто не е ефтин. Цената на оваа бунда изнесува 830 евра и тоа со 10% попуст и е направена со крзно од ракун.

Претходно «
Следно »