КРИВИЧНИОТ СОВЕТ ОДЛУЧИ:Осомничениот Васе Доневски останува во притвор

  • April 16, 2018
  • Коментари

Поранешниот директор на владината Службата за општи и заеднички работи Васе Доневски, осомничен дека ја злоупотребил службената положба ќе остане во притвор уште 30 дена.

Доневски, претходно беше во притвор во истражниот затвор во Скопје, но денеска по истекот на 30 – те дена , на предлог на Обвинителството, Кривичниот совет му го продолжил притворот за уште 30 дена.

Претходно «
Следно »