ЛАБАВО, СО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО НА КАФЕ ВО ОХРИД: Продолжува чаламот со службени возила на државни институции

  • October 15, 2018
  • Коментари

Продолжува злоупотребата на државните ресурси, поточно, чаламот со службени возила кои наместо за службени задачи вработените во државните институции ги користат за приватни обврски и шетање


Таков е и случајот со автомобилот на ЈП „Водовод“ кој попладнево бил паркиран на кафуле, службеникот кој го користел си седнал на кафе во блиското кафуле.

 

Претходно «
Следно »