ЛАШКОСКА: Челниците на СДСМ-Прилеп и тоа како навлегле во шемата смислена од нивниот ментор Заев

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Завршува уште една работна недела, а надлежните институции сеуште молчат. Челниците на СДСМ – Прилеп и тоа како навлегле во шемата смислена од нивниот ментор Заев.

За да им се олесне работата, еве го и членот од законот во кој е пропишана постапката за преговарање без јавен оглас. Ама, за хибриден режим тоа не важи!

Торбите ги нема!

Парите ги нема!

СДСМ блеска!

Фејсбук статус на Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ.

Завршува уште една работна недела, а надлежните институции сеуште молчат. Челниците на СДСМ – Прилеп и тоа како навлегле…

Posted by Ане Лашкоска on Friday, May 29, 2020

Latest News

ЕУ: Медитеранот стана жариште на пожарите

Научниците од Европската Унија (ЕУ) предупредија дека Медитеранот стана „жариште на пожарите“ во изминатите неколку дена, откако сателитските податоци...

More Articles Like This