Левица го смени логото за да се дистанцира од Савески

  • May 8, 2019

Политичката партија Левица иницира промена на партиското лого откако Основниот суд Скопје 2 одлучи дека единствен легитимен застапник на партијата е Димитар Апасиев.

Бидејќи постои тенденција во јавноста и медиумите други лица незаконски да се претставуваат во име на партијата Левица, сакаме да Ве известиме дека официјалните ставови на политичката партија Левица, согласно уписот во Централниот Регистар, ќе бидат презентирани во јавноста единствено под новото лого, стои во соопштението од партијата.

Претходно «
Следно »