ЛЕГЕНДАРНО: Милошоски ги помести знамињата во Собрание за да ја сокрие Северна!

  • May 30, 2019
  • Коментари

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски не ја признава Северна, а истото го потврди и денес кога ги поместуваше јарболите со македонското и европското знаме во Собранието пред да ја одржи својата прес конференцијата. Имено Милошоски знамето на Европската Унија го постави на местото каде што пишува Северна, па така визуелно го блокиpaше новото име на државата. Браво!

 

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshovski përpiqet ta fshehë emrin e ri të shtetit

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshovski përpiqet ta mbulojë emrin e ri të shtetit

Gepostet von TV21 am Donnerstag, 30. Mai 2019

Претходно «
Следно »