Лепа Брена откри дека и се слошило поради конзумирање на големо количество на алкохол

  • November 16, 2018
  • Коментари

Фолк ѕвездата важи за некој кој не ужива во голема доза на алкохол, меѓутоа и на неа и се сличило да и се слоши поради голема конзумирање на жестоки пијалоци.

Лепа Брена за „Блиц“ вели дека не знаела каде се наоѓала и едвај чекала да си легне, па има порака за тие кои претеруваат.

„Не сакам жестоки пијалоци. Се сеќавам дека бевме некаде и дека ми ставаа виски. Кога пиете еден пијалок, само тој треба го пиете. Никако не треба се меша. Мене ми измешија два или три виски. Тогаш се заврши за еден час со приказната дека одите во тоалет и ја прегрнувате WC школката“, искрена е Лепа Брена и истакна дека младата популација треба да научи како да конзмира алкохол.

Младите луѓе кои се пред искушенија треба да научат како да конзумираат алкохол. Не е суштина да се пие алкохол за да човекот заборави кој е и што е. Туку за да се открие таа сензуалност, врвот на магијата кога има добра храна, со добар пијалок или за младите кои треба да се забавуваат, но не треба да претеруваат за да утре не ги боли глава“ вели пејачката.

Претходно «
Следно »