ЛЕЧИ НАСТИНКА ЗА ТРИ ЧАСА: Сите го имаме во кујната но ретко кој знае

  • January 15, 2017

Само една намирница може да ве спаси од лежење во кревет со денови.Топлите денови во текот на зимата се идеални за размножување на бактерии и вируси кои ги има на сите страни. Затоа е многу важно да водите сметка за вашиот имунитет во текот на овој период.

jygvikuuvloi

Меѓутоа што да правиме кога настинката ќе дојде до нас, витамин Ц, топли чаеви и прополис помагаат да се ублажат симптомите, но не и да се ослободите од настинката. Меѓутоа, едно природно средство може да не ослободи од неа за само неколку часа.

Студијата е објавена во магазинот “Journal of Nutrition” а  резултатите покажале дека настинката можете да ја решите за неколку часа со помош на лук.

 

15.01.2017 – 15:5
Претходно «
Следно »