ЛИЛА УДРИ ПО СТУДЕНТИТЕ КОИ ФРЛААТ ЃУБРЕ ОД ПРОЗОР: „Битно за на Инстаграм ќе се нашминкате и настегате!“

  • February 13, 2019

Откако на социјалните мрежи се појави фотографијата од депонијата под прозорите од студентскиот дом „Пелагонија“, истата инстантно се прошири на многу профили и секако во медиумите.

Ова колективно однесување на „академските граѓани“, покажа дека им е потребно да се вратат неколку години наназад и да присуствуваат на дополнителни часови по општа култура и хигиена.

Откако работата стана голема, очигледно мораа повторно колективно да дејствуваат, но овој пат да си го исчистат ѓубрето и да ги коригираат тотално несовесните постапки.

На ваквата глетка од фотографијата, имуна не остана ниту ТВ водителката Лила Филиповска која „удри“ по нив без влакна на јазикот.

Не… не можете да бидете идни академски граѓани и иднината на една држава без основна култура и домашно воспитување!!! Колку треба да си прост ѓубрето да го фрлаш преку прозор. Битно за на Инстаграм ќе се нашминкате и настегате и мислите дека сте битни!!! Не, Не сте… За срамота сте!!!

Прашање е само до кога ќе потрае чистотата и дали лекцијата ќе биде научена и правилно совладана?

Претходно «
Следно »