Мадона до евровизиските натпреварувачи: Сите сте победници!

  • May 18, 2019

Мадона вечерва е гостин на евровизиското шоу, таа кажа дека е почестена што е таму и може да ја сподели со нив музиката.

Не ја потценувајте моќта на музиката порача таа! Со самото тоа што сте овде, им се обрати на учесниците, вие сте побденици. Ви посакувам среќа, рече Мадона.

Претходно «
Следно »