МАЖ И РЕКОЛ НА СВОЈАТА ЖЕНА ДЕКА Е СТАРА И НЕПРИВЛЕЧНА: На ова, жената му дала феноменален одговор!

  • April 1, 2019

Маж живеел со својата сопруга 30 години во брак. Еден ден тој се загледа во неа и ѝ рече:

– Драга, пред точно 30 години, се преселивме во мал, скромен стан, како подстанари, возев некоја крнтија, спиевме на некој стар кауч и гледавме во црно-бел телевизор …

Но, затоа секоја вечер одев во кревет со 23-годишна убавица …

Сега ја имаме нашата голема куќа, два добри автомобили, огромен брачен кревет и последниот модел на LCD телевизор, но секоја ноќ одам во кревет со 53-годишна жена …

Мислам дека не се вклопуваш во моите стандарди и промени што се случија во мојот живот …

Одговорот на жената на оваа дрска констатација на својот сопруг беше кратка, јасна и феноменална:

– Па, драги, никој не те држи. Оди и најди си 23-годишна убавица, а потоа ќе се вратиш во младоста:ќе живееш во мал стан, ќе возиш кртија,ќе спиеш на стариот кауч и ќе гледаш ТВ во црно-бела техника!

Претходно «
Следно »