МАКЕДОНЕЦ НА ГОДИНАТА: Му се намерачил на авионот од “Виз-Ер” па прашува каде може да купи

  • July 7, 2019

На социјалните мрежи се појави оглас кој веројатно е најдобриот кој некогаш се појавил.

Македонец му се намерачил на авионите од “Виз-ер” и прашува како може да купи еден, но со различна боја.

Претходно «
Следно »