МАКЕДОНИЈА БИЛА „ЗАПАДНА БУГАРИЈА“: Невидена дрскост на Бугарите – продаваат леб на кој Македонија е претставена како „западна Бугарија“

  • October 12, 2017
  • Коментари

Ваква етикета има на пакување на леб што се дистрибуира по сите бугарски хотели и е во слободна продажба, пишува наша сограѓанка, која за ова се обидела да ги алармира и македонските авторитети, пишува „Експрес.мк“. „Се прашувам дали никој и никогаш не бил во Бугарија и не купил леб, каде што пишува под знамето на Македонија, ЗАПАДНА Б`ЛГАРИЈА…“, стои во нејзиниот статус на Фејсбук.

Претходно «
Следно »