МАКЕДОНКИ СЕ ПРОДАВААТ ЗА 100 ЕВРА: Срби и Македонки за 100 евра на час во Дубаи!

  • November 24, 2018

Повеќе од 400 Србинки нудат сексуални услуги преку само една интернет-страница, и тоа за цена која почнува од 2.000 евра на ден, пишува српскиот весник „Блиц”.

prodavacica_ljubavi

Бројот на девојки се намалил се зголемил овој викенд, кога на интернет-страницата се појавиле и неколку нови имиња.

Пишувајќи приказна за нив, весникот стапил во контакт со еден клиент кој користел услуги од овие девојки.

– Сега ми беа тројца соработници. Странци. Дојдоа во хотел. Момците од рецепција знаеја сѐ. Потоа во собата почна „благо” загревање, односно се напивме еден пијалак, но таксиметарот си работи. По 10 минути се „фрлија” на работа. Момците добија „комплетен сервис”, а тие по 130 евра од час – рекол „клиентот”.

Повеќето девојки од нив патуваат честопати во арапските земји, се разбира, најмногу во Дубаи

– Не работат само во Белград. Одат по светот, најмногу во арапските земји. Сите се многу убави, дотерани како за на доделување „Оскар” – рекол изворот за „Блиц”.

Исто така, веќе подолго време кружи информација дека во Дубаи со проституција се занимаваат и девојки од Македонија.

Две девојки од внатрешноста на земјава веќе неколку години „работат” во оваа земја, меѓутоа, услугите што тие ги даваат најчесто се на фудбалери од познати странски клубови, тамошни бизнисмени и слично…

Претходно «
Следно »