МАКСИМАЛНО ОПУШTEНО: Еве каде се наоѓа Даниел Кајмаковски после paзводот!

  • May 6, 2019
  • Коментари

Даниел неодамна истакна дека се враќа на музичката сцена. Па така, од Нова година често настапува во регионот.

Тој пред неколку дена беше во Ниш…

Потоа, замина во Хрватска каде имаше исто така настап, а пред настапот заедно со бендот се oпyшти во еден ресторан.

„Денот пред настапот обично го користиме да се одмориме, квалитетно да се нахранитме и да се дружиме, Ова е еден од таквите денови, а уште кога таков ден ќе поминете во Истра, тоа е комплетно“ пишува на фотографија на која е означен Даниел.

Исто така има објавено фотографија од забава каде Кајмакоски свири со својот бенд.

Дефинитивно, пејачот одлучил да се врати и максимално да се пocвети на музиката, дали наскоро ќе издаде песна останува да видиме.

За потсетување, Даниел и Кристина од бракот го имат синот Давид.

Претходно «
Следно »