September 24, 2021, 8:10 pm

Максо пак удpи по 3aeв – ќе има ли независни листи во Куманово?: И мене директор ми рекол дека не ми вработува луѓе, па не сум го paзpeшил

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Поддршка за некогашниот директор на ДПИ, Стојко Пауновски, даде и кумановскиот градоначалник, Максим Димитриевски.

Тој во Студио 10 на ТВ 24, порача дека се соочил со таква ситуација како градоначалник, па не повлекол таков потег за разрешување.

„Пауновски постапи професионално и етички. Се обиде да изгради една многу важна институција во Македонија. Го разбирам Пауновски. Мене директор на комунално ми рекол дека не ми вработува луѓе, па не сум го разрешил“, рече Димитриевски.

Latest News

Заклучен избирачкиот список, на локалните избори ќе може да гласаат 1 824 864 граѓани

Скопје, 24 септември 2021 (МИА) – Вкупниот број гласачи што ќе имаат право да гласаат на Локалните избори на...

More Articles Like This