МАЛИОТ МАНЕКЕН ОД СТРУМИЦА: Освојува со својот ангелски лик, насмевка и талент

  • May 16, 2019

Maлиот Михаил Михаилов од Струмица има две ипол години и е заштитно лице на на новите “Бекутан” влажни марамчиња. Покрај тоа Михаил е вистински перфекционист во позирањето и на тоа може да му позавиди секој професионален модел. Уште сега ја знае и на глас ја кажува целата азбука, а од својата седуммесечна возраст придонесува и заработува во семејството. Михаил е веќе бренд кој со сигурност ќе биде запомнет, па ако досега бевме навикнати да гледаме деца модели само од светот, сега тоа го имаме и кај нас. Ова детенце поседува огромни квалитети, па нам ни останува да му посакаме пред се’ среќно и безгрижно детство, успех во водите на манекенството или во било која друга свера од неговото живеење. Убаво е да се види кога вакви ангелчиња од мали нозе ја претставуваат Македонија, па не ни останува друго, освен да се гордееме на нив и да посакаме да ги има уште повеќе.

Претходно «
Следно »